Ndërlidhjet

BEOGRAD


Sotë kanë vazhduar bisedimet midis zyrtarëve serbë dhe ish presidentit të Serbisë, Millan Millutinoviq për dorëzimin e tij në Tribunalin ndërkombëtarë për krime lufte, por nuk u mor vendim.
Zyrtari nga ministria e Drejtësisë, Nebojsha Sharkiq tha javën e kaluar se po të kishin sukses negociatat, Millutinoviq do dë nisej për në Hagë brenda më pak se një jave.
Krahas Sllobodan Millosheviqit, Millan Millutinoviq është akuzuar nga Tribunali i Hagës për krime kundër njerëzimit të bëra gjatë luftës në Kosovë në vitet 1998-99.
XS
SM
MD
LG