Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria e Afganistanit formon katër komitete që do të punonin në detyrën e rëndë të çarmatosjes së milicisë së fraksioneve, punëismin e luftëtarëve të demobilizuar dhe regrutimin e ushtarëve për armatën kombëtare.
Ndërkaq, një delegacion prej 400 përfaqësuesish të një fisi pashtun nga rajonet lindore të Afganistanit janë duke bërë presion në Kabul për lirimin e shefit të tyre, Haji Mohamad Naeem Kuchi, i cili nodhet në duart e trupave të Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG