Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia ka rënë dakort të miratojë sistemin e kodimit të paisjeve ushtarake të saj në përputhje me atë të NATO-s.
Rreth 47 vende deri tani ndjekin standartet e caktuara nga Aleanca lidhur me katalogimin e paisjeve ushtarake, ku futen të gjitha të dhënat përfshirë dhe vendin e origjinës së cdo arme.
XS
SM
MD
LG