Ndërlidhjet

LONDËR


Britaniku 15 vjecar, Seb Clover, është njeriu më i ri, i cili ka lundruar vetëm dhe e ka kaluar Atlantikun.
Me një varkë të gjatë 10 metra, Clover u nis nga ujdhesat Kanare më 19 dhjetor, kurse sot mbërriti në ujdhesën Antigua.
XS
SM
MD
LG