Ndërlidhjet

LONDËR


Ka filluar konferenca ndërkombëtare për reformimin e Autoriteteit palestinez dhe përfundimin e krizës izraelito-palestineze ku marrin pjesë përfaqësuesit e “Katërshit” ndërmjetësues për Lindjen e Afërt, Rusisë, Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Kombeve të Bashkuara.
Përfaqësuesit palestinezë marrin pjesë në Konferencë nëpërmjet video lidhjeve sepse Izraeli u ndaloi udhëtimin në Londër, në kuadër të masave të fundit ndaj palestinezëve.
“Të mbashë konferencë me video lidhje nuk është njësoj sikurse takim pran-e pranë. Mendoj se kjo është ditë e rëndësishme, por do të parapëlqenim takimin sy- më sy dhe besojë se përfaqësuesit e Autoritetit palestinez do të jenë të lirë të udhëtojnë”, ka thënë sekretari i Jashtëm britanik, Jack Sraw.
XS
SM
MD
LG