Ndërlidhjet

BRUKSEL


Këshilli i NATO-s ka konkluduar se problemet e mëdha që rrezikojnë sigurinë e Ballkanit imponojnë që forcat ndërkombëtare ushtarake dhe civile të qëndrojnë edhe më tej në ate rajon.
Duke shqyrtuar se sa forca ushtarake do të duhet të mbesin në ate rajon, është konkluduar se në Kosovë edhe më tej do të qëndrojnë midis 28 e 30 mijë paqëruajtës të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG