Ndërlidhjet

KABUL


Zëvendës sekertari amerikan i Mbrojtjes , Paul Wolfowitz gjatë vizitës në Afganistan tha se Shtetet e Bashkuara duan të përshpejtojnë përpjekjet për rindërtimin e atij vendi derisa ushtria po çvendosë përqëndrimin nga luftimi i milicisë talibane.
“Kur themi se po çvendosim fokusimin në Afganistan nga stabilizimi dhe rindërtimi, ajo që duam të themi është se derisa vazhdonë përndjekja e terroristëve, përqëndrimi kryesor i përpjekjeve është gjithnjë e më shumë në rindërtimin dhe stabilitetin afatgjatë”, ka deklaruar zyrtari i lartë i Pentagonit.
XS
SM
MD
LG