Ndërlidhjet

SHTUTGART


Ndihmës sekretari amerikan i Mbrojtjes, Paul Wolfowitz ka deklaruar se solidariteti, veçanërishtë nga Aleatët e NATRO-s, është tepër i rëndësishëm për të bindur Irakun të çarmatoset.
Ai ka deklaruar mbërmë në Shtutgart se kërkesa e Shteteve të Bashkuara për mbështetje indirekte nga NATO në rast lufte me Irakun kishte qëllim të tregojë se Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tyre janë serioze lidhur me Irakun.
XS
SM
MD
LG