Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli kombëtar serb në Mitrovicë ka filluar nismën për formimin e një “bashkësie” të komunave të banuara me serbë në Kosovë, siç thuhet në komunikatën e shpallur nga ky Këshill.
Kuvendet komunale të Zveçanit, Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Mitrovicës “veriore” kanë ftuar udhëheqësit serbë të komunave tjera në Kosovën qendrore dhe lindore që t,i bashkohen kësj nisme për të siguruar, siç thuhet, mbijetesën e serbëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG