Ndërlidhjet

BRUKSEL


“Çështja e pozitës finale të Kosovës mbetet e hapur dhe Bashkimi Evropian, bashkë me bashkësinë ndërkombëtare, përgatisin Kosovën për të gjitha mundësitë, por është herët të ngritet çështja e statusit final të sajë”, ka deklarua zëdhënësja e Komisionit Evropian, Emma Udwin për mediat e Beogradit.
“Ardhmëria e Kosovës nuk është përcaktuar”, por “mbesin të hapura të gjitha mundësitë”, ka thënë zyrtarja e Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG