Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit, mbrëmë vonë, miratoi një rezolutë për ashpërsimin e sanksioneve kundër Osama bin Ladenit, kundër rrjetit të tij terrorist al-Qaida dhe kundër ish udhëheqësve të regjimit taliban në Afganistan. Kjo rezolutë, që ka për qëllim luftimin e terrorizmit global, u miratua njëzëshëm në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG