Ndërlidhjet

BAGDAT


Kreu i inspektorëve të kontrollit të armëve të Kombeve të Bashkuara, Hans Blix, tha se do kërkojë nga Iraku të rrisë bashkëpunimin me inspektorët.
“Ne do të punojmë me ta për t’i shpjeguar seriozitetin e situatës. Ka pasur qasje të shpejtë dhe thuajse ngado në Irak. Por në thelb nuk ka pasur bashkëpunim substancial. Ne duhet të kemi një bashkëpunim të sinqertë dhe të vërtetë”, tha Blix, i cili nesër do të shkojë në Bagdat.
XS
SM
MD
LG