Ndërlidhjet

KANBERA


Në kryeqytetin e Australisë ekipet e zjarrëfikësve po bëjnë përpjekje të pandërpreta për vënien nën kontroll të zjarreve pyjore që deri tash kanë marrë tre viktima dhe kanë djegur më se 400 shtëpi.
“Nuk mundë të themë me siguri se më e keqja kaloi. Kjo do të varet shumë nga era dhe moti ”, ka thënë një zjarrëfikës australianë.
Këto zjarre, që kanë prekur lagjet periferike të kryeqytetit të Australisë me 300 mijë banorë, janë nga më të rreptit që mbahen mendë dhe deri tash kanë shkaktuar dëme prej qindra milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG