Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ambasadorët e Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Italisë e Francës në Beograd, u kanë rekomanduar deputetëve serbë, që t’i japin fund bojkotit të punës së Kuvendit të Kosovës. Me këtë rast ata theksuan se pjesëmarrja në institucionet e Kosovës, pos të tjerash, do të ndihmojë dhe procesin e kthimit.
Takimi i sotëm i 22 deputetëve të koalicionit “Kthimi” dhe ambasadorëve të pesë vendeve perëndimore u mbajt në ambsadën amerikane në Beograd.
XS
SM
MD
LG