Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari amerikan i Shtetit, Kolin Pauell, ka kërkuar nga homologët e tij të vendeve anëtare të Këshillit të Sigurimit, që t’i mundësojnë këtij të fundit carmatimin e Irakut.
“Sado e vështirë që të jetë kjo rrugë, me gjithë respektin për Irakun, besoj se ne nuk duhet të tërhiqemi nga kjo rrugë, për carmatim. Shpresoj të kemi një zgjidhje paqësore, por nëse Iraku nuk përmbush kërkesat ne duhet t ëmarrim përsipër përgjegjësitë”, tha Pauell.
Deklarata të ngjashme ka bërë gjatë ditës dhe sekretari amerikan i Mbrojtjes Donald Rumsfeld.
XS
SM
MD
LG