Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri serb, Nebojsha Çoviq thotë se asnjë politikan i vendit të tij nuk mundë të lejojë që “Kosova të lundrojë në pavarësi”, dhe këte “nuk e parasheh” as rezoluta 1244 e Këshillit të Sigurimit. Por, Çoviq ka thënë se “duhet të jemi të përgatitur që, mosë e dhashtë Zoti, të miratohet rezolutë e re në të cilën Kosova do të ishte e pavarur”.
“Kjo doemos duhet të pengohet”, ka thënë zyrtari serb.
XS
SM
MD
LG