Ndërlidhjet

BRUKSEL


Sekertari i përgjithëshëm i NATO-s, George Roberston njoftoi se nuk do të kërkojë të përtërijë mandatin si udhëheqës i Aleancës në dhjetor, duke thënë se katër vite janë mjaftë të gjata të shërbeshë në një punë të “denjë e plotë kërkesa”, siç e vlerësoi.
“Para tre vitesh thashë se dua të shohë modernizimin e Aleanclës me kapacitete më të mira, relacione më të mira me Rusinë, të ndërlidhur me Bashkimin Evropian. Të gjitha këto u arritën apo janë në vijim e sipër dhe mendojë se katër vite janë tamam për dikënd që ushtronë këte lloj pune të denjë dhe shumë të përkushtuar”, ka thënë Roberson në konferencë për shtypin në Bruksel.
XS
SM
MD
LG