Ndërlidhjet

VIENË


Fderata ndërkombëtare e Helsinkit për të drejtat e njeriut thotë se civilët çeçenë vazhdojnë të rrëmbehen, rrihen dhe vriten nga forcat ruse të sigurisë.
Kjo organizatë ndërkombëtare me seli në Vienë publikoi komunikatën e saj ndërkohë që delegacini nga Këshilli i Evropës vizitoi Çeçeninë për bisedime me zyrtarët rusë e çeçenë.
XS
SM
MD
LG