Ndërlidhjet

PRISHTINË


Parlamenti i Kosovës ka diskutuar çështjet e sigurisë.
Kryesuesi i shtyllës së parë të UNMIK-ut, Zhan Kristijan Kadi dhe komisioneri i policisë, Shtjefën Feler, me këtë rast kanë thënë se në Kosovë ka rritje të krimit të organizuar me elemente të mafias.
Ndërkaq, deputetët kosovarë kanë thënë se statusi i pazgjidhur, prania e pa penguar e shërbimeve të huaja, veqanërisht atyre serbe, dhe mungesa e kompetencave të institucioneve të Kosovës, janë faktorët kryesorë që ndikojnë në rritjen e krimit të profilit të lart.
XS
SM
MD
LG