Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu ka ftuar presidentët e Kroacisë dhe Maqedonisë për një takim gjatë shkurtit në Tiranë ku do të bisedohej për identifikimin e hapave që tre vendet mund të marrin bashkarisht në drejtim të anëtarësimit në NATO.
XS
SM
MD
LG