Ndërlidhjet

DAVOS


Mbreti i Jordanit, Abdullahu i Dytë ka thënë në Forumin e Davosit se “do të ndodhte mrekullia” po të shmangej lufta e udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara në Irak.
Ai ka thënë se ndoshta “është shumë vonë” për të gjetur zgjidhje diplomatike midis Irakut dhe bashkësisë ndërkombëtare.
“Mekanizmat (e luftës) janë në vend”, ka thënë mbreti i Jordanit.
XS
SM
MD
LG