Ndërlidhjet

SARAJEVË


Parlamenti i federatës boshnjako-kroate brenda Bosnjës Hercegovinës ka zgjedhur presidentin e ri, i cili është Niko Lozancic, kroat i Bosnjës. Dy zëvendësit e tij janë të përkatësisë boshnjake dhe serbe.
Është hera e parë që pas luftës së viteve 1992 – ’95 që një serb i Bosnjës zgjidhet në detyrë në federatën Boshnjako-kroate.
XS
SM
MD
LG