Ndërlidhjet

JERUSALEM


Zyrtarët e Komisionit Qendror izraelit thonë se pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhjet e sotme parlamentare është shumë e vogël, ndonëse kryeministri Ariel Sharon bëri thirrje që të dilet në votime.
“I dëshiroj popullit të Izraelit dhe të gjithë qytetarëve të tij ditë të qetë votimesh dhe u bëj thirrje që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre demokratike të votës dhe të votojnë”, ka thënë Sharon duke hedhur votën e tij.
Zgjedhjet e sotme u shpallën kur partia kryesore opozitare Laburiste u tërhoq nga qeveria e Sharonit në muajin nëntor.
XS
SM
MD
LG