Ndërlidhjet

PODGORICË


Parlamenti i Malit të Zi filloi debatin për projekt kushtetutën për Unionin e ri të quajtur “Serbia dhe Mali i Zi”, me të cilën përfundon federata jugosllave.
Parlamenti i Serbisë miratoi dje dukumentin e mbështetur nga Bashkimi Evropian, kurse Unioni i ri do të hyjë në fuqi pasi të miratohet edhe nga parlamenti federal.
XS
SM
MD
LG