Ndërlidhjet

SHKUP


Kryesuesja e Parlamentit Evropian, Doris Pak ka porositur sot në Shkup që Marrëveshja e Ohrit të zbatohet tërësisht deri në korrik të këtij viti.
Doris Pak ka thënë se “në Marrëveshjen e Ohrit nuk ka kufizime” sa i takon të folurit shqip në komisionet e Parlamentit dhe ka poroistur Maqedoninë të shfrytëzojë “reçetën e Belgjikës”.
XS
SM
MD
LG