Ndërlidhjet

MADRID


Pesë vende evropiane, Spanja, Franca, Britania, Portugalia dhe Italia ndërmorën patrollime detare me qëllim të luftimit të imigracionit ilegal, duke filluar me pesë anije.
Ministri i Brendëshëm spanjoll ka thënë se po të jetë i suksesëshëm, projekti pilot mundë të jetë bazë për forcën e ardhëshme kufitare policore të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG