Ndërlidhjet

UASHINGTON


Fjalimi vjetor i presidentit George Bush për gjendjen e Unionit është transmetuar nëpërmjet televizionit me përkthim simultant në nëntë gjuhë- spanjisht, indonezisht, arabisht, rusisht, kinezisht, frengjisht, turqisht, shqip dhe serbisht.
Zyrtarët e Departamentit të Shtetit thanë se këto gjuhë ishin zgjedhur për të maksimalizuar numrin e shikuesve potencialë duke marë parasysh dallimet kohore në zona të ndryshme të rruzullit.
XS
SM
MD
LG