Ndërlidhjet

PODGORICË


Parlamenti i Malit të Zi sot vazhdon debatin për projekt kushtetutën e bashkësisë së re të quajtur “Serbia dhe Mali i Zi” me të cilën do t’i jepet fund federatës jugosllave.
Parlamenti i Serbisë ka miratuar më herët dokumentin, por bashkësia e re hyn në fuqi pas miratimit nga parlamenti federal.
XS
SM
MD
LG