Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Diplomatë të Kombeve të Bashkuara kanë thënë se 11 nga 15 vende të Këshillit të Sigurimit janë për ate që t,u jepet më shumë kohë inspektorëve të arnatimit që të vazhdojnë gjurmimin për arsenale ilegale irakiane të armëve të zhdukjes në masë.
“Nuk kemi parë asnjë arësye deri tash për të ndërprerë procesin e inspektimit. Inspektimet janë të dobishme dhe efektive dhe duhet të vazhdojnë”, ka thënë ambasadori rus”, Sergei Lavrov
Në Londër, njëri nga kryeinspektorët e armatimit në Irak, Mohamed El Baradei tha se i duhen edhe katër deri pesë muaj që të vlerësojë nëse Iraku ka armë bërthamore.
XS
SM
MD
LG