Ndërlidhjet

STRASBUR


Asamblea Parlamentare e Këshillit të Evropës ka miratuar rezolutën me të cilën u tërheq vërejtjen autoriteteve të Rusisë se mund të mos kenë kohë të mjaftuar për krijimin e “kushteve të domosdoshme” për mbajtjen e referendumit kushtetues në Çeçeni gjatë marsit.
Rezoluta gjithashtu bën thirrje që të kërkohet zgjidhje paqësore, politike e krizës në Çeçni dhe Moska të zvogëlojë praninë e saj ushtarake atje.
XS
SM
MD
LG