Ndërlidhjet

KLUJ/RUMANI


Policia rumune ka arrestuar dy burra dhe një grua të cilët, si pjesë e një rrjeti trafikantësh, prej vitit 1997 deri në 2003 kishin detyruar rreth 300 vajza nga Rumania, Moldavia, Ukraina dhe Rusia që të punojnë si prostitute në Spanjë.
XS
SM
MD
LG