Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët e 8 vendeve evropiane, Britanisë, Republikës Çeke, Danimarkës, Hungarisë, Italisë, Polonisë Portugalisë dhe Spanjës kanë shpallur një deklaratë të përbashkët me të cilën shfaqin solidaritetin me Shtetet e Bashkuara për çështjen irakiane.
Polonia, Hungaria dhe Çekia, si të ftuar për anëtarësim të ardhëshëm në BE, thanë se të drejtuarit e tyre nga Shtetet e Bashkuara nuk është largim nga Bashkimi Evroipan.
XS
SM
MD
LG