Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush thotë se Shtetet e Bashkuara do t,e mirëprisnin egzilin për presidentin irakian Saddam Hussein dhe bashkëpuntorët e tij.
Bush ka thënë se përpjekjet për çarmatosjen paqësore të Saddamit nga armët për shkatërrim në masë do të përfundojnë “gjatë javësh e jo muajsh”.
“Sido që t,ia bëjë Saddam, qëllimi i çarmatoisjes së Irakut mbetet akoma i njejtë, pamarrë parasysh se cili është në krye të qeverisë, dhe kjo është shumë e rëndësishme për popullin irakian që ta dij”, ka thënë presidenti i Shteteve të Bashkuara gjatë takimit në Uashington me kryeministrin e Italisë, Sylvio Berlusconi.
XS
SM
MD
LG