Ndërlidhjet

VJENË


Kreu i Agjencisë Ndërkombëtare bërthamore Mohamed El Baradei tha se Iraku duhet t’i heqë të gjitha pengesat që inspektorët të zhvillojnë intervista private me shkencëtarët irakenë.
Iraku ka kërkuar takim me krerët e inspektorëve të Kombeve të Bashkuara, Hans Blix dhe Mohamed El Baradei, përpara 14 shkurtit, datë kur këta të fundit të paraqesin raportin e tyre të dytë në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG