Ndërlidhjet

ATHINË


Greqia, e cila ka kryesinë e rradhës së Bashkimit Evropian, ka njoftuar, për mbajtjen e një takimi mes vendeve evropiane, për të diskutuar mbi qëndrimet e ndryshme lidhur me krizën irakene.
Gjermania ka mirëpritur idenë e takimit dhe ka bërë të ditur se kancelari gjerman Shrëder do të marrë pjesë në takime të tilla.
XS
SM
MD
LG