Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zyra e Komisionit Evropian që merret me ndihmat humanitare, ECHO, do të përmbyllë aktivitetin e saj në Maqedoni në pranverën e ardhshme.
Poul Nielson, komisioneri evropian për cështje humanitare, tha se emergjenca në Maqedoni ka përfunduar dhe misioni i zyrës atjë është përmbushur.
XS
SM
MD
LG