Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka takuar në Mitrovicë kryetarin e Kuvendit, Faruk Sapahia, ka shetitur tregun e qytetit, mahallën e Bosnjakëve dhe pjsesët e banauara kryesisht me serbë.
Steiner ka shikuar edhe zyrtar e Agjecisë për privatizim të cilat akoma renovohen.
Duke folur për riorganizimin e komunave serbe, Steiner ka thënë se “ai është një konstruksion i bazuar në një-etnicitet dhe nuk u ndihmon përpjekjeve të përbashkëta për ndërtimin e mirbesimit”.
XS
SM
MD
LG