Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministri i Brendëshëm malazez, Milan Filipoviq thotë se policia e Malit të Zi “është plotësisht e gatshme të marrë funksionin e kontrollit kufitar nga ushtria jugosllave”, por për këte pritet vendimi i institucioneve kompetente.
Ministri tha se në bashkësinë e ardhëshme policia e Srebisë dhe e Malit të Zi do të komunikojnë pavarësisht me Interpolin.
XS
SM
MD
LG