Ndërlidhjet

MADRID


Presidenti i Komisionit Evropian, Romano Prodi ka thënë se Evropa ose do të tejkalojë dallimet dhe do të flasë me një zë për krizën irakiane, ose nuk do të ketë kurrfarë zëri.
Në një interevistë për mediat spanjolle, Prodi ka thënë gjithashtu se Bashkimi Evropian me- apo pa qëndrim të përbashkët , akoma është i mendimit të “operoj” në kuadër të korrnizave të vendimit që do të merrej nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG