Ndërlidhjet

JAGOIDINË


Një nga liderët e serbëve të Kosovës, Oliver Ivanoviq ka përkrahur kërkesën e kryeministrit Zoran Xhinxhiq për kthimin e një pjese të ushtrisë dhe policisë serbe në Kosovë, “duke besuar se kjo është pjesë e strategjisë së gjërë shtetërore serbe për mbrojtejn, siç ka thënë “të interesave të bashkësisë sërbe në Kosovë”.
XS
SM
MD
LG