Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka rrefuzuar kërkesën e kryeministrit të Serbisë, Zoran Xhinxhiq për kthimin në Kosovë të një personeli sigurie jugosllav prej 1000 vetësh, në shkresat drejtuar kyreadministratorit të Kosovës dhe zyrtarëve të NATO-s.
Steiner thotë në deklaratë se nuk sheh arësye që bashkësia ndërkombëtare të ndryshojë pozicionin lidhur me dispozitatat e Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit që flasin për “kthim të kufizuar” eventual personeli jugosllav të sigurisë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG