Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një trup gjyqatarësh ndërkombëtar në Prizren, ka dënuar me tetë vjet burg për krime lufte, ish kryetarin e komunës së Rahovecit, Angjellko Kollashinac. Kollashinac kishte marrë pjesë në dëbimin dhe vënien në punë të detyruar të shqiptarëve gjatë kohës së regjimit të Millosheviqit.
Ndërkaq në gjykatën e Prishtinës është dënuar me 1 vit burg, polici i Kombeve të Bashkuara, John Atanga, nga Gana, pasi në një aksident rrugor ka shkaktuar vdekjen e dy qytetarëve.
XS
SM
MD
LG