Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryeministri malazez, Milo Gjukanoviq thotë se Republika Federale Jugosllave ishte “përpjekje e dhunshme dhe e pasuksesshme” dhe se miratimi i Kartës kushtetuese së bashkësisë së re “është fund llogjik dhe i drejtë” i RFJ-së.
Gjukanoviq ka vlerësuar se periudha e kaluar 10 vjeçare “ishte më shumë përpjekje që pas emrit të RFJ-së të fshihej ajo që ishte ambicje pushtuese e Sllobodan Millosheviqit, si realizator kyç i projektit të Serbisë së Madhe”.
XS
SM
MD
LG