Ndërlidhjet

TIRANË


Presidentët e Kroacisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë do të takohen në 12 shkurt në Tiranë që të shqyrtojnë hapat e mëtejshëm në kuadrin e përpjekjeve të përbashkëta për integrim në NATO.
Presidentët Stipe Mesiq dhe Boris Trajkovski do të shkojnë në Tiranë me ftesën e presidentit Alfred Moisiu.
XS
SM
MD
LG