Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtarët në Beograd filluan me themelimin e institucioneve për bashkësinë e re shtetërore Serbia dhe Mali i Zi.
“Jugosllavinë, të cilën e provuam në të gjitha variantat e saj, e çuam njëherë e përgjithmonë në histori”, ka deklaruar ish kryeministri malazez, Miodrag Vukoviq.
Kryeministri serb, Zoran Xhinxhiq ka shfaqur shpresën se me formimin e bashkësisë së re do të deblokohen proceset për t,u integruar në Evropë.
XS
SM
MD
LG