Ndërlidhjet

PRAGË


Sipas raporteve nga Brukseli, Riga dhe Sofja, 10 vende nga Evropa Qendrore dhe Lindore kanë vendosur që të publikojnë një letër të përbashkët mbështetjeje për politikën e Shteteve të Bashkuara ndaj Irakut.
Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Bullgaria, Rumania, Estonia, Letonia, Lituania, Slovakia dhe Sllovenia po punojnë mbi këte letër në Uashington dhe pritet t,a publikojnë pas fjalimit të sekertarit amerikan të shtetit, Colin Powell në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG