Ndërlidhjet

SHKUP


“Situata e sigurisë në Maqedoni është stabile dhe vazhdimisht përmirësohet”, ka thënë zëdhënësi i NATO-s në Shkup, Kreg Retklif.
Ai ka thënë se “në rajonin e Tetovës dhe Kumanovës akoma egzistojnë grupe të cilat i krijojnë probleme popullsisë lokale, por ato nuk janë kërcënim real për sigurinë e vendit”.
XS
SM
MD
LG