Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Kofi Annan ka deklaruar pas paraqitjes së mbrëmshme të sekretarit amerikan të shtetit, Colin Powell në Këshillin e Sigurimit se lufta me Irakun akoma nuk është e pashmangëshme.
“Mesazhi që iu drejtua Irakut është shumë i qartë. Ky mesazh vjen nga Këshilli i Sigurimit, nga Lidhja Arabe, nga fqinjët irakian dhe inspektorët brenda disa ditësh do të kthehen prap dhe do t,u japin po këte mesazh në emër të bashkësisë ndërkombëtare dhe ata duhet ta dëgjojnë”, ka thënë Sekretari i Përgjithshëm, Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG