Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri i jashtëm rus, Igor Ivanov, tha se vendi i tij beson se ka ende mundësi për një zgjidhje politike në Irak.
Përdorimi i forcës është një masë ekstreme tha Ivanov.
Rusia së bashku me Francën dhe Kinën, vende anëtare të përhershme në Këshillin e Sigurimit, me të drejtë vetoje, mendojnë se u duhet dhënë më shumë kohë inspektorëve që po veprojnë në Irak. Gjermania ka përsëritur sërish gjatë ditës të njëtin qëndrim.
XS
SM
MD
LG