Ndërlidhjet

ZAGREB


Ministrat e financave të vendeve të Evropës juglindore, në mesin e të cilëve dhe Shqipëria, janë takuar në Zagreb, ku kanë miratuar marrëveshje konkrete lidhur me shërbimin doganor dhe të taksave në mardhëniet tregtare mes tyre.
Këto masa do t’i shërbejnë dhe luftës kundër krimit ekonomik.
XS
SM
MD
LG